Čištění rozsáhlých rozvodů vody (12 větví) při rekonstrukci hotelu Mamaison, Praha 2, ul. v Tůních

Potřebujete vyčistit rozvody ve velkém domě? Dokážu pomoci i s čištěním poměrně komplikovaných rozvodů studené a teplé užitkové vody v několikapatrových budovách.

Koncem července 2019 a začátkem srpna jsem čistil oběhovou soustavu stoupacího potrubí teplé vody rekonstruovaného hoteu Mamaison v Praze 2, ulice v Tůních. Bylo potřeba v rozsáhlém objektu vyčistit celkem 12 větví rozvodů teplé vody.
Objekt se nachází v městské oblasti Prahy 2 s historickými rozvody pitné vody. Historii samozřejmě odpovídá i stav potrubí v celé městské části. Rozvody byly extrémně silně zaneseny kalem a vápenným nánosem.
Rozvody jsou v budově stavěny od spodních podlaží ze širokých do zužujících se průřezů trubek ve vyšších podlažích. Protože proud čištění byl nastaven od spodních pater do vyšších, hrozilo ucpání úzkých průřezů trubek nánosem hrubých nečistot "utržených" v širokých trubkách. Proto se na úvod jako test provádělo čištění jen jedné větve.
Test dopadl dobře, technologie si dokázala poradit s podmínkami budovy. Všech dvanáct větví se podařilo úspěšně vyčistit.

Pár obrázků z vnitřku potrubí před a po čištení. Posouzení nechám na vás. :-) 
Videa s průběhem čištění při napojení na jednu z větví rozvodu teplé vody v objektu.

Potřebujete poradit?
Adresa: Jan Stehlík, Praha, Hradec Králové, Liberec, Pardubice, Trutnov
IČ: 75283263, DIČ: CZ9004263862
Zavolejte mi na tel.: +420 607 469 496 Nebo mi napište email:
cistenivodovodnihopotrubi@email.cz
Veškeré informace o mých službách najdete zde:
 
https://www.cistavodazvodovodu.cz/

Komentáře