Čištění bojleru a rozvodů pitné vody v chalupě ve Východních Krkonoších

Přesvědčil jsem souseda, aby si nechal vyčistit bojler na chalupě v Křenově na úpatí Východních Krkonoš. Voda je v domě zavedena z obecního vodovodu, který je napájen z vodárny zásobené poměrně vydatným pramenem. Voda je tam dobrá a čistá, jen občas cestou posbírá nějaké ty nečistoty. 

Součástí příprav je jednak napojení čistící jednotky mezi přívod vody do domu a bytové rozvody a také proměření tlaku v rozvodu a nastavení parametrů čistící jednotky.



Čistící jednotka od firmy REMS dokáže doslova zázraky. Sama si tlak z vodovodního řádu na přívodu do domu změří a po celou dobu provozu jej dodržuje.

Prúběh čištění se nejlépe hodnotí při vypouštění čištěného bojleru. Z počátku byla voda hodně zakalená usazenými nečistotami - bahno, písek, rez a vodní kámen.

 

A výsledkem byla "křišťálově čistí voda" :-) Čištění bojleru trvalo zhruba 45 minut a spotřebovalo se při něm necelých 400 litrů vody.


To co vidíte na videu je voda, která vytékala z bojleru při zahájení čištění. 


A co mi řekl zákazník? Z našich domovních vodovodních rozvodů a hlavně z bojleru je konečně pryč kal nasbíraný za více než 10 let provozu. Na začátku jsme nechtěli uvěřit tomu, co jsme viděli vytékat z našich trubek. Teď máme díky Honzovi opět čistou vodu z vodovodu. A výrazně se zlepšil provoz bojleru. Rychleji vodu ohřeje a zvětšila se i jeho kapacita teplé vody. 
Tuto službu doporučuji každému majiteli rodinného domu nebo provozovateli firemního objektu."

Potřebujete poradit?
Adresa: Honza Stehlík, Praha, Hradec Králové, Liberec, Pardubice, Trutnov
IČ: 75283263, DIČ: CZ9004263862
Zavolejte mi na tel.: +420 607 469 496
Nebo mi napište email:
cistenivodovodnihopotrubi@email.cz
Veškeré informace o mých službách najdete zde:

Komentáře